Som företagskund kan du kontakta oss på 010-470 49 50  eller mejla

Som privatperson kan du kontakta oss på 010-470 49 55  eller mejla

Betesstation

Ett effektivt sätt att bli av med råttor i din fastighet är genom användning av bete, s.k rodenticider.

På Rentokil har vi tillgång till ett stort urval av beten lämpade för användning inomhus och utomhus.

Vi kombinerar användningen av bete med vårt sortiment av betesstationer som en del av ett anpassat kontrollprogram mot råttor för hem och företag.

Vad är en betesstation?

Råttbete är i huvudsak ett kemisk gift formulerat för att vara mycket giftigt för råttor och möss. Den finns i en mängd olika formuleringar.

Alla våra giftbeten innehåller Bitrex, en av de mest frånstötande smaker människor kan känna. Om någon av en händelse skulle få bekämpningsmedlet i munnen kommer han eller hon reflexmässigt att spotta ut det. För oss smakar det hemskt illa, men för gnagarna är betet fortfarande mycket smakligt.

Att använda betesstationer

Våra råttbeten installeras och distribueras i en bred variation av åverkanssäkra betesstationer.

Dessa betesstationer har utvecklats och framgångsrikt testats internt för att säkerställa att de kan erbjuda en effektiv behandling mot gnagare.

Våra betesstationer har utformats särskilt för att vara barnsäkra, vilket gör att användningen av dem är säker i områden där det kan finnas barn eller husdjur.

Betet i stationen är endast tillgänglig för råttor och kan därför inte orsaka någon skada för människor eller husdjur.

Fördelar med betesstationer

  • Bra skydd mot råttor gör att din verksamhet varken får dåligt rykte eller förlorar affärer pga skadedjur.
  • Följer hälso- & säkerhetsregler – betesstationerna är tydligt märkta med uppgifter om vad de gör och vad de innehåller.
  • Håller personal, kunder och allmänheten säkra från skadedjursrelaterade risker.

Plastbetesstationer

Tillverkad i hård plast med en säker låsanordning, kan plastbetesstationen fästas på en vägg eller i marken. De har testats för att tåla över 30kg och det är inte möjliga att bryta sig in.

  • Rekommenderas för utomhusbruk där allmänheten inte passerar.
  • Passar alla väderförhållanden.

Beetesstationer i metall

Tillverkad i förzinkat stål med polyesterpulver för att motverka rost, har den barnsäkra metall- betstationen ett säkert lås med en unik nyckel. Det är sabotageresistenta mot sparkar och tunga laster, och tål en vertikal belastning på 350kg.

  • Rekommenderas för utomsbruk, särskilt där det passerar mycket folk och även biltrafik. Tål tunga vikter och ”misshandel” och det är därför ingen risk för att småbarn och husdjur att komma åt innehållet.
  • Passar alla väderförhållanden.