Loppor

Som företagskund kan du kontakta oss på 010-470 49 50  eller mejla

Som privatperson kan du kontakta oss på 010-470 49 55  eller mejla

Hur man blir av med loppor

Själva tanken på att ha loppor i hemmet är tillräckligt för att avskräcka de flesta människor, men det är något som kan drabba dig utan att du själv kan påverka det. Husdjur kan få loppor från andra djur eller platser och ge dem en skjuts hem. När du får dem, vill du inget annat än att bli av med dem snabbt.

Tips på hur man blir av med loppor

Det finns flera saker du kan göra för att bli av loppor om du upptäcker problemet tidigt. Här är vår att göra-lista för ett lopp-fritt hem:

  • Innan du gör något annat - dammsug mattor, möbler, sprickor i golvbrädorna och stoppade möbler. Detta kommer inte bara att ta bort fullvuxna loppor, utan också deras ägg och larver. Larverna livnär sig på de vuxna loppornas avföring och annat organiskt material, som kan samlas upp i bland annat mattor. Att ta bort denna födokälla är ett viktigt steg.

  • Töm din dammsugare mycket noga utanför ditt hem eftersom lopporna fortfarande kan vara vid liv.

  • Rengör ditt husdjur regelbundet med en loppkam och tvätta deras sovplats varje vecka (helst vid 50 °C eller varmare).

  • Om ditt husdjur river eller biter i sin päls ska du prata med en veterinär. De kan rekommendera de bästa loppbehandlingarna för ditt djur.

Om du fortfarande har svårt att bli kvitt ditt lopproblem, ring oss och boka ett möte så hjälper vi er med behandling av er fastighet.

Rentokils behandlingar av loppor

Om lopporna kommer tillbaka, eller om du vill försäkra dig om att de elimineras helt, kontakta våra experter.

Våra tekniker vet exakt vad de ska göra för att bli av med loppororna i ditt hem. De förstår vanorna hos olika typer av loppor och kan erbjuda de mest lämpliga och effektiva lösningarna. En självklarhet är också att alla våra behandlingar är säkra för din familj och husdjur.

Ring oss för att bli av med loppor i ditt hem eller affärslokaler.