Kackerlackor

Som företagskund kan du kontakta oss på 010-470 49 50  eller mejla

Som privatperson kan du kontakta oss på 010-470 49 55  eller mejla

Tjänster för ditt företag

Förekomsten av kackerlackor i era lokaler eller anläggningar kan ha mycket allvarliga konsekvenser för din verksamhet och rykte.

Alla företag är i riskzonen, men industrier som hanterar mat och är verksamma inom starkt reglerade miljöer kan stå inför en större fara om de får problem med kackerlackor.

Kackerlackor äter nästan vad som helst, allt från läder, böcker, förpackningar till plast, bilder och vanliga livsmedel. De kan orsaka stor skada och det kan innebära höga kostnader för ditt företag.

Rentokils lösningar mot kackerlackor

På Rentokil, kan vi hjälpa till att skydda ditt företag från kackerlackor med vårt sortiment av effektiva, innovativa lösningar, inklusive vår kemikaliefria värmebehandling.

För livsmedelsföretagen kan problem med kackerlackor påverka hygienen negativt. Köksområden och matplatser kan drabbas av stora livsmedelsföroreningar på grund av denna smittbärande insekt.

Vår service och förmåner

  • KOSTNADSFRI undersökning och skadedjurinspektion - Av dina affärslokaler för att belysa eventuella befintliga problem och ge råd om riskområden.

  • Expertteam - Vårt team av högt kvalificerade och erfarna experter erbjuder branschspecifika, skräddarsydda lösningar.

  • Ingen störning - Vår professionella service erbjuder diskreta och effektiva lösningar för att lösa eventuella kackerlacksangrepp snabbt och effektivt och med så få störningar som möjligt för din verksamhet.

  • Giftfria lösningar - Lämpligt även för mycket känsliga miljöer, vår giftfria värmebehandling kan effektivt lösa ditt problem med kackerlackor. Användningen av våra betestationer kan diskret övervaka känsliga platser inom era lokaler och kommer att indikera om det finns kackerlackor.

  • Professionell förebyggande råd - Våra erfarna tekniker kan rekommendera skräddarsydda åtgärder för att förhindra kackerlackor.

Osäker på om du har kackerlackor?

Du kan leta efter vanliga tecken på kackerlackor för att identifiera om det finns ett behov av professionell behandling.