Vägglöss

Som företagskund kan du kontakta oss på 010-470 49 50  eller

Som privatperson kan du kontakta oss på 010-470 49 55  eller mejla

Vägglöss

De flesta människor har aldrig sett en vägglus, och tills nyligen har de flesta människor aldrig haft problem med vägglöss.

Vi förväntar oss därför inte att hitta vägglöss i våra egna sängar. Vägglöss har blivit ett stort problem i Sverige och runt om i världen. De sprids lätt och är svåra att behandla, vilket resulterar i en snabb ökning av antalet vägglöss. Många människor förknippar fortfarande vägglöss med allmänna platser som hotell eller biografer, utan att inse att de lätt kan transporteras in i hemmet.

Om du har vägglöss i ditt hus, kommer du att vilja bli av med dem så fort som möjligt. Vägglöss bor nära näringskällan d.v.s oss människor särskilt när vi sover, därav namnet ”bedbugs” på engelska. Den frustration som de kan orsaka är inte bara på grund av den känslomässiga stressen vi upplever av att hantera parasiter, men också irritationen efter deras bett och risken för andra infektioner av kontinuerligt kliande.

Antalet vägglössfall i hemmen har ökat dramatiskt under de senaste åren. Mycket tyder på att vårt resande är en bidragande orsak till vägglössens återkomst. Vägglössen är kända för att resa i bagage och kläder.

Rentokil förstår hur störande vägglöss kan vara, ring oss så kommer vi att se till att du blir av med dina problem.

Expert vägglöss kontroll

  1. Efter du har kontaktat oss återkommer vi inom 24 timmar (måndag till fredag) för att boka en tid för inspektion.
  2. En av våra skadedjurskonsulter kommer att inspektera din egendom och ge rekommendationer för säkra och riktade behandlingar. Alla behandlingar är barn- och djurvänliga.
  3. Vår tekniker kommer att börja arbeta, vid en tidpunkt som du väljer, när du har gett oss klartecken.
  4. Uppföljningsbesök kommer att fortlöpa tills problemet är löst.

Nästa steg

Hitta ditt lokala kontor