Fly Box

Lumnia flugfångare

Många flugarter kan överföra en mängd bakterier och virus, vilket kan vara en betydande risk för hälsan och ha en negativ inverkan på din verksamhets rykte. Rentokils innovativa flugfångare Lumnia använder LED-teknik för att effektivt eliminera flugor och skydda ditt företags rykte.

Inverkan flugor kan ha på din verksamhet

Flugor som bananflugor, fjärilsflugor, spyflugor och husflugor lockas till matlukt från kök och matlagningsområden. Med lätt tillgång till mat och värme kan flugor föröka sig snabbt. De kan plocka upp och bära med sig föroreningar som sprider bakterier och virus såsom Salmonella, Cryptosporidium och E. coli och kan därför snabbt förorena rena ytor och mat.

Diskret och effektivt skydd mot flugangrepp

Rentokils unika flugfångare Lumnia har konstruerats och utvecklats med innovativ och patenterad LED-teknik för att attrahera, eliminera och kapsla in flugor effektivt och hygieniskt. Detta minskar avsevärt risken för förorening av mat, ytor och viktigast av allt dina kunder.

Lumnia enheter använder högt attraherande LED remsor med mindre bländande effekt och där döda flugor inte syns. Denna högpresterande flugfångare har en modern sömlös design som passar in i dina lokaler.

JavaScript krävs för denna video.

Denna energibesparande flugfångare övervakar den omgivande miljön och anpassar automatiskt energinivån från dag till natt för att minska energiförbrukningen. LED remsorna har en livslängd på minst tre år och använder betydligt mindre energi än konventionella flugfångare. Vid en jämförelse med motsvarande flugfångare från våra konkurrenter kan vi konstatera att Lumnia flugfångare ger en genomsnittlig energibesparing på 61% under tre år.

Fördelar med Lumnia flugfångare

  • Anpassar energinivån från dag till natt för att minska energiförbrukningen
  • Energiläget kan justeras mellan vinter- och sommarinställningar för att minska energiförbrukningen
  • LED remsor använder mindre energi än konventionella flugfångare & bländar mindre
  • Lockar, eliminerar och kapslar in flugor på ett effektivt och hygieniskt sätt
  • Diskret design som minskar synen av fångade flugor

Designad med säkerhet i åtanke

Lumnia flugfångare är inte bara utformad för att effektivt eliminera flygande insekter. Rentokil har tagit hänsyn till hälsa och säkerhet under utvecklingen av Lumnia. Enheten har utformats med en glidande mekanism för att möjliggöra säker åtkomst. Detta innebär att man inte måste använda stegar vid service av flugfångaren, en viktig hälso- och säkerhetsaspekt för alla verksamheter.